Vi er en profesjonell gjeldsrådgiver

Har du høy gjeld og sliter med å betale regningene? Isåfall bør du kontakte vår profesjonelle gjeldsrådgiver. Avbetalinger og renter kan fort utgjøre en stor andel av ditt budsjett. Renteoppganger og prisforandringer kan tynge mer enn nødvendig. Snøballen ruller og pengeproblemene gir uro, bekymringer og søvnproblemer. Dingjeld.no en profesjonell gjeldsrådgiver som kan stoppe snøballen og hjelpe deg ut av dine gjeldsproblemer.

Som profesjonell gjeldsrådgiver kjenner vi godt til gjeldende lovverk og hvilke rettigheter du har. Det er derfor lurt - og pengebesparende å ta kontakt med en gjeldsrådgiver for å komme ut av dine økonomiske problemer. Vår gjeldsrådgiver er siviløkonom og har utdannelse innen gjeldsrådgivning.

Som gjeldsrådgiver kan vi hjelpe deg med:

● Gjeldsanalyse - vi går gjennom din økonomi for å få fullstendig oversikt over dine inntekter, utgifter, formue og gjeld.
● Kreditorforhandlinger - vår gjeldsrådgiver kontakter alle dine kreditorer i den hensikt å finne den beste løsningen for deg.
● Refinansiering - vi har samarbeidspartnere som kan refinansiere dyre smålån og forbrukslån slik at disse blir samlet i et billigere lån.

Tid er virkelig penger når det kommer til gjeld og gjeldsrådgivning. Derfor har vi ingen ventetid - og vår gjeldsrådgiver kan hjelpe deg uansett hvor i Norge du bor.

Drukner i gjeld

Ungdom mellom 19 og 26 år skylder til sammen over én milliard i inkassogjeld. - Rystende...
Les mer

Gratis konsultasjon

Alle som kontakter oss får en gratis konsultasjon. Vi ser på dine inntekter, utgifter og...
Les mer

Eksplosjon i inkassosaker

Og det er store geografiske forskjeller. Vestlendinger kvitter seg med gamle regninger i...
Les mer

Hvorfor velge dingjeld.no?

  • Ingen ventetid
  • Du kan spare tusenvis pr måned
  • Kvalifiserte rådgivere